Foto Caravan Gr GrobbenhorstSpeeltuintjeFoto uitzicht speelweideFoto slaapkamer

Ons gezellig stekje op de Veluwe, geschikt voor zes personen, staat op een unieke plek op de gastvrije camping Groot Grobbenhorst in Nunspeet waar familie Vinke uw parkeigenaar en gastheer is. Op het park is een grote recreatieruimte, een parkwinkel met in het seizoen warme broodjes en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

U kijkt uit op de speelweide, kunt achter overdekt onder veranda zitten en heeft de beschikking twee (dames)fietsen waarmee u de omgeving in alle rust kunt verkennen.

Wat is in elk geval aanwezig?

 • 3 slaapkamers: 1 met 2 losse bedden en 1 met twee-persoonsbed en 1 slaapkamer met 1 los bed en een ledikantje, dekbedden en kussens zijn aanwezig, bedlinnen zelf meenemen of huren. Er is een 7e slaapplaats te creeëren op de bank;
 • Handdoeken en washanden/ keukendoeken;
 • Strijkplank en strijkijzer;
 • CD-speler/gezelschapsspelen/speelgoed voor binnen en buiten;
 • Douche met toilet;
 • Keukeninventaris voor zes personen;
 • Waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron.
 • Kinderstoel + campingbedje;
 • Tuinset;
 • (Gas)barbeque;
 • 2 (dames)fietsen met kinderzitjes;
 • Infomap over de omgeving en uitstapjes;
 • Wifi op verblijf van het park.

Roken is en huisdieren zijn in en rondom ons verblijf niet toegestaan!

Ons verblijf is te huur van April t/m Oktober voor een basishuurpijs van € 420 per week of voor € 290 per weekend en midweek, incl. Gas/Water/Energie en excl. parkkosten en toeristenbelasting.

Toeristenbelasting = € 0,85 euro p.p.p.n. De parkkosten zijn:
-Weekend of midweek 25,00 euro
-Week 30,00 euro
-Langer dan 1 week 40,00 euro

U kunt de schoonmaakkosten besparen door: schoon d’r in en schoon d’r uit te gaan. Blijkt achteraf dat u het niet schoon heeft opgeleverd dan brengen wij alsnog de eindschoonmaak in rekening. Levert u het bezemschoon op en laat u de eindschoonmaak aan ons over dan betaald u daarvoor € 35,- ongeacht de duur van het verblijf.

In de maanden April t/m Juni en September t/m Oktober geldt een korting op de basishuurprijs van 30% m.u.v. de schoolvakanties in genoemde maanden. Tijdens de schoolvakanties is verblijf in principe alleen per week mogelijk. In verband met de zondagrust op de camping is aankomen of vertrekken op zondag niet mogelijk.

Degene die getroffen is door of betrokken is bij een ernstig ziekte, herstellend is daarvan of verder moet leven van een uitkering (werkeloos / nabestaanden / arbeidsongeschiktheids) ontvangt op de basishuurpijs (extra) korting van 10%. Het verblijf is echter niet geschikt voor rolstoelgebruik of rollator. Daarbij biedt Bewust Verder, coaching Anders doorleven in verlies, u vrijblijvend en kosteloos (wanneer u dat wilt) een kennismakingsgesprek aan.

Bij reservering wordt 50% van het huurbedrag voor gereserveerde periode voldaan door overboeking op rekeningnummer NL94 RABO 0314783636 t.n.v. W. Kooijman-Koetsier. Twee maanden voor aankomstdatum wordt resterend bedrag voldaan. Bij boeking binnen twee maanden voor aankomst voor direct het volledige bedrag voldaan. Bij annulering vanwege overlijden van één de (eerstegraads) familieleden wordt volledig betaalde bedrag teruggestort. Aannulering tot 2 maanden voor aankomstdatum blijft 50% van huurbedrag gereserveerde periode verschuldigd. Binnen twee maanden is het volledig huurbedrag verschuldigd.

Neem gerust voor meer informatie of reservering contact met ons, familie J.H. Kooijman, op door te bellen 0345-7855697 of het onderstaand formulier in te vullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Note: Bewust Verder bemiddeld voor dit vakantieverblijf door publicatie op deze website. De overeenkomst komt tussen huurder en verhuurder tot stand. Bewust Verder aanvaard geen enkele aansprakelijkheid.

[contact-form-7 id=”704″ title=”Aanvraag Bewust Veluwe”]