Je omgeving begrijpt je niet. En jij misschien jezelf ook niet (meer). Verlies door een ingrijpende en/of levensbedreigende gebeurtenis doet meer met ons dan we dachten. Soms ervaar je dat direct, veelal veel later.

Behandelaars, therapeuten, coaches, verzuimconsultents, (bedrijfs)artsen… ze zijn er vaak allemaal druk mee om jou weer op weg te helpen. Tenminste dat is hun intentie. Niet in alle gevallen echter vind je daar echt aansluiting, (h)erkenning in wat jij ervaart.

Wie slaat de brug, maakt de vertaling, naar de praktijk van alle dag? Hoe jij moet omgaan met de beperkingen en belemmeringen die jij dagelijks ervaart? Wie kan jou, vaardig vanuit eigen kennis en ervaring met verlies, helpen in het overleven van jouw verlies?

Gedreven om overlevers van verlies – zoals jij – ervaringskundig met ‘raad en daad’ terzijde te kunnen staan is Stichting Bewust Verder opgericht. Om met inbreng van kennis en ervaring uit overleven van eigen verlies lotgenoten professioneel bij te staan. Nieuwsgierig geworden?

 Vul het contactformulier in of mail naar mail@bewustverder.nl of bel 06-12854832

 “Altijd bereikbaar voor duurzaam overleven”