Bewust Verder werkt samen met partners, die hetzelfde voorstaan, of beveelt hun diensten ter aanvulling op eigen aanbod aan.


Logo_hetvenster

Het Venster is een protestants-christelijke welzijnsorganisatie, die actief is met en voor mensen vanaf 27 jaar in de gemeente Nunspeet, die hulp nodig hebben in de thuissituatie.

Bewust Verder denkt en werkt mee om binnen de dienstverlening van Het Venster, onder andere in het bieden van activiteiten, ook hulp te bieden aan hen die getroffen of betrokken zijn bij kanker.


De Academie CRK is dè opleider voor professionals die mensen rondom kanker willen leren begeleiden met een warm hart en een rechte rug. Dat vraagt om coaches die met spanningen om kunnen gaan en kunnen begeleiden vanuit levenskunst. De opleiding gaat in op de specifieke aspecten die coaching rondom kanker onderscheidt. De Academie CRK  leidt op tot het PHBO diploma Excellente Coach rondom Kanker en biedt specifieke modules aan. Daarnaast worden trainingen verzorg

Bewust Verder is samenwerkingspartner van de Academie CRK wat tot uitdrukking komt in het meedenken en adviseren van de academie vanuit eigen expertise.