Heeft u als personeelsadviseur, verzuimconsultent,  fysiotherapeut, verpleegkundige, arbeidsdeskundige, reïntegratiebegeleider, bedrijfsarts of in welke functie dan te maken met kanker, verlies of chronische ziek en werk? Wilt u duurzaam herstel van uw werknemer om verzuim op lange termijn te voorkomen in belang van werknemer én werkgever?

Bewust Verder biedt perspectief met loopbaan-coaching. Gericht op het nemen van eigen regie in het hervinden van belastbaarheid en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit na deze ingrijpende ervaring.

Wij zijn u graag van dienst zodat u uw client of werknemer goed kunt adviseren en hulp bieden in het duurzaam herstel(len).

Het delen van kennis en ervaring

Bent u coördinator bijvoorbeeld van een nazorgcentrum, inloophuis, ziekenhuis of (patienten-/lotgenoten)vereniging waarbij u te maken heeft met bezoekers met kanker, verlies of chronisch ziekte? Wilt u zelf of de bezoekers meer weten en ervaring delen over terugkeer naar werk, duurzaam herstel of blijvende vermoeidheid (beperkingen)? Bewust Verder komt graag in contact voor het verzorgen van een inloopspreekuur, workshop of presentatie.

Maak vrijblijvend kennis met Bewust Verder door het invullen van het contactformulier of bel 0612854832

Bewust Verder geeft ook voorlichting door het geven van lezingen of workshops. Schroom niet, vergroot het perspectief en vraag ons!

“Altijd bereikbaar voor overlevers”